Om eTail Handel

Norsk netthandel siden 2018

eTail handel as ble startet i 2018 med formål å bygge opp og drive helnorske nettbutikker med lager i Norge. Våre konsepter bygges opp til å være intuitive enkle nettbutikker med høyt service nivå og fornøyde kunder. Vi skal ha kontroll på alle ledd i prosessene slik at vi alltid vet at våre kunder får det de forventer, og med glede forteller venner og naboer om en god handel og opplevelse.

Våre konsepter

Vi bygger våre konsepter fra bunnen av basert på gjennomprøvde og kostnadseffektive løsninger. Vi arbeider kontinuerlig med vekst og videreutvikling med mål om lønnsomme gode nettbutikker. Når vi etablerer et konsept, så er det fordi vi ser at det er en mulighet til å skape en god opplevelse for nye og eksisterende kunder. Godt mulig det allerede finnes gode konkurrerende nettbutikker der ute, men vi har klokketro på det vi iverksetter og gir oss ikke før vi er blant de aller beste.

Nye konsepter

Vi er alltid på jakt etter spennende produkter og konsepter. Sitter du på et varelager med gode produkter som du gjerne vil får opp og frem i markedet – ta kontakt idag!

Mulighet for konseptovertakelser

Nettbutikkene vi bygger opp er bygget med engasjement, glede og kunnskap. Og vi har troen på at dette må til for å skape gode kundeopplevelser og resultater. Slik vi ser det så er våre konsepter også produkter i seg selv. I det legger vi at når ett av våre konsepter er etablert med bra trafikk, god lønnsomhet og fornøyde kunder, så er vi åpen for å gi stafettpinnen videre til andre aktører. Det betyr at det er en åpning for å se på mulighetene i overtakelse av våre konsepter når vi mener de er klare for dette. Dette er en prosess vi har gjennomført tidligere på noen prosjekter allerede. For vår del så handler dette om lysten til å bygge opp og skape noe nytt. Samtidig unngår vi å «gro fast» i en normal hverdag.

Solgte konsepter