eTail handel as

Det gikk fort!

Riktig nok så går både arbeidsdagen og hverdagen fort unna. Egentlig det meste går egentlig for fort.

Det hele startet i månedskiftet februar/mars 2018, men en kort samtale med en av våre leverandører. 14 dager med intens jobbing, resulterte i at rammene for selskapet var satt. Organisasjonen skulle være strømlinjeformet og liten, samt at nettbutikkene skulle kunne drives fra hvor som helst. Første kollega ble snirklet inn og 5. april 2018 ble eTail handel as stiftet.

Det skulle gå neste tre måneder med hardt arbeid før første salget kom inn den 27. juni 2018. Etter det så har det egentlig gått slag i slag. Men på disse tre månedene fikk vi etablert selskapet, satt opp nettbutikkløsning med integrasjoner mot levereandører, betalingstjenester, logistikk m.m., samt etablert rutiner for driften.

Sett tilbake på dette opp mot de utallige lange prosessene jeg har vært igjennom min 23 år i bransjen, så må jeg si meg fornøyd med prosessen.

Kort oppsummert, så har vi iløpet av disse fem årene etablert nettbutikkene, Takrails.no, Autolys.no, LSXgarasjen.no, AudioX.no (avviklet), CobiClub.no (solgt), Bilkjetting.no (solgt), og Billakk.no.

Men det var de første fem. Nå er det bare å hive seg rundt neste salg!