eTail handel as

CobiClub.no har fått ny eier

November 2018 åpnet vi handlekurven på CobiClub.no. Vi var spente på hvordan markedet ville respondere på en relativt ukjent merkevare som Cobi var, men vi liker en utfordring og bratte oppoverbakker. Her skulle vi etablere en nettbutikk som skulle ta en plass ved siden av merkevaren LEGO og en av de tøffeste bransjene innen netthandel. Og nå, i overkant av fire år etterpå har konseptet fått sin nye eier.

«Strud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis amet consectetur adipiscing nisl aliquip ex commodo consequat duis autem.»

I løpet av våre fire år med de små plastfigurene og deres utallige spennende farkoster, har vi blitt rikere på historielære og en ny bransje. Det artige med Cobi er at de bygger modeller basert på historiske hendelser, biler, fly, skip og også lisensierte produkter for ulike produsenter. Og det er nettop dette som skiller Cobi fra f.eks Lego. Med Cobi kan du bygge din del av vår felles historie, enten det er et stor modell av skipet Titanic eller ulike tanks og jagerfly fra andre verdenskrig.

“Utvalgte Cobi modeller!”

Men nå har altså CobiClubb fått ny eier og eies nå av den norske importøren av Cobi. Men vi har ikke sluppet spakene helt, da vi fortsatt bistår videre drift av nettbutikken med en slags eCommerce onboarding. Vi jobber dermed sammen med importøren for å se til at de kommer seg opp på et bra nivå ift den daglige driften av løsningen, kundeservice og ordrehåndtering.